7 Aralık 2014 Pazar

SEX AND THE CİTY 2

2010 yılı ABD yapımı komedi, aşk,dram ve romantik gibi zıt türleri harikulade şekilde harmanlayan yönetmenimiz yinede bekleneni elde edememiştir. ABD ‘de büyük ses getirmesine ragmen İmdb puanı oldukça düşük kalmıştır.Film özet olarak şöyledir.Eğlence, moda, arkadaşlık; hepsi ve daha fazlası “Sex and the City 2″ ile geri dönüyor. Bu devam filminde Carrie (Sarah Jessica Parker), Samantha (Kim Cattrall), Charlotte (Kristin Davis) ve Miranda (Cynthia Nixon), büyük elmadan bir ısırık daha alırken, parıltılı hayatlarına ve aşklarına devam ediyorlar. Nikah masasında evet dedikten sonra neler olur? Dört arkadaşın hayatı her zaman diledikleri gibidir ama hayat sürprizleri de barındırmasaydı “Sex and the City”de olmazdı… Bu sefer kızlarımız New York’tan, dünyanın en lüks ve egzotik yerlerinden birine, partinin hiç sona ermediği, her köşesinde gizemler barındıran, büyüleyici bir maceraya doğru savrulurlar. Bu gezi, dört arkadaşın evlilik, annelik ve benzer durumların hayatlarına kattığı (ve çoğu zaman savaşmak zorunda kaldıkları) geleneksel rollerinden kaçmak için çok doğru bir zamanda çıkagelir. Ne de olsa, bazen tek yapmanız gereken dostlarla bir kaçamaktır.
Bu harikulade başarılı bir filmi izlememek tabiki de büyük bir eksikliktir diye düşünüyoruz ve sizlere bu muhteşem filmi www.kiyakfilm.com ayrıcalıklarından faydalanarak ve siz sinemaseverlere sunduğu keyifin tadını çıkararakle HD görüntü kalitesinde izleme imkanı sunuyoruz. Filmin en kıyak adresi www.kiyakfilm.com iyi seyirler diler..


Tür: Dram, Drama-Aşk, Komedi, Romantik
Yapım: 2010
IMDB Puanı: 4.2
Yönetmen: Michael Patrick King
Oyuncular: Sarah Jessica Parker , Kim Cattrall , Kristin Davis , Chris Noth , Cynthia Nixon Senaryo : Michael Patrick King Yapımcı : Sarah Jessica Parker , Toby Emmerich

http://kiyakfilm.com/hd-izle/sex-and-the-city-2/



Etiketler: , , , ,

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa