23 Kasım 2014 Pazar

KARGO – CARGO

2011 yılı ABD yapımı dram türündeki bu filmşn uluslararası film sitesi olan IMDB'den aldığı puan beş virgül iki olmuştur. Benzeri bir çok filmler. Filmin oyuncu kadrosunda ise Sayed Badreya , Anita Storr , Darja Schabad , Misha Kuznetsov , Vaughn Goland Senaryo : Yan Vizinberg , Lee Peterkin gibi isimler dikkat çekmektedir.
Cargo filmide hemen hemen digerlerinden farkı yok ancak kaçırılma mesafesi sadece insanda merak uyandırıyor.Lafı fazla uzatmadan özete geçmek gerekirse şunları diyebiliriz;Natasha adında genç bir kadın, insan kaçakçılarının eline düşer ve Rusya’dan Meksika’ya kaçırılır. Onu Meksika sınırından arabayla geçirip New York’taki patronlara teslim etme görevi, Mısırlı bir aracı olan Sayed’e verilir. Ancak yol boyunca yaşadıkları ikili arasında garip bir bağ kurulmasına neden olur, bu bağ kaçakçıların planlarını tehlikeye sokacaktır. Bu harikulade başarılı bir filmi izlememek tabiki de büyük bir eksikliktir diye düşünüyoruz ve sizlere bu muhteşem filmi www.kiyakfilm.com ayrıcalıklarından faydalanarak ve siz sinemaseverlere sunduğu keyifin tadını çıkararakle HD görüntü kalitesinde izleme imkanı sunuyoruz. Filmin en kıyak adresi www.kiyakfilm.com iyi seyirler diler..




Tür: Dram, Drama
Yapım: 2011 ABD
IMDB Puanı: 5.2
Yönetmen: Yan Vizinberg
Oyuncular: Sayed Badreya , Anita Storr , Darja Schabad , Misha Kuznetsov , Vaughn Goland Senaryo : Yan Vizinberg , Lee Peterkin
Yapımcı : Yan Vizinberg , Abigail Honor
http://kiyakfilm.com/hd-izle/kargo-cargo/


Etiketler: , , , , , , ,

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa